Over ons

Heuvelland.nl is opgericht in 2010, gevestigd midden in het prachtige Limburgse Heuvelland en bestaat uit de volgende bedrijfsonderdelen:

  • Heuvelland ICT
    • Limburgs ICT-bedrijf gespecialiseerd in Microsoft SharePoint en Microsoft 365 (voorheen Office 365) voor zowel het MKB als grotere zorg-, onderwijs- en (semi)overheidsorganisaties.U kunt bij ons o.a. terecht voor (aankoop)advies, implementatie en beheer & support van zowel SharePoint als Microsoft 365 (voorheen Office 365).Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het uitbesteden van uw helpdesk of servicedesk m.b.t. SharePoint en Microsoft 365 (voorheen Office 365). Of u nu als eenpitter werkt of directeur bent van een bedrijf met 50 medewerkers: elke  MKB-ondernemer kan bij ons terecht voor support en ondersteuning! Daarnaast organiseren wij in het Limburgse Heuvelland regelmatig het event ‘Microsoft 365 voor dummies’, waarbij we u in 2 uurtjes in begrijpelijke taal uitleg geven over de mogelijkheden van Microsoft 365 (voorheen Office 365). Ook krijgt u een demonstratie van de meest gebruikte toepassingen. Voor Limburgse ondernemersverenigingen is het ook mogelijk dit event bij u in de buurt te laten plaatsvinden.
  • SchietJeKiekje.nl
    • Is het tijd voor een feestje, gaan jullie trouwen of organiseert u een evenement in Zuid-Limburg?
      Dan mag de photobooth van Schiet Je Kiekje niet ontbreken! Met onze photobooth kunnen uw gasten foto’s maken en deze direct afdrukken op een professionele fotoprinter of per e-mail laten verzenden.